Golf

Golfbanor i världsklass i Thailand


Golfbanor i världsklass

10 banor inom en timme från Mae Phim

Thailand är ett fantastiskt land för golfspelare. Här finner golfaren ett exotiskt golfland med många högklassiga mästerskapsbanor. Låga priser, bra service och fina anläggningar gör att Thailand nu är ett verkligt golfparadis.

Oberoende av ditt handicap är du välkommen att spela på samtliga golfbanor. Detta gör de thailändska golfbanorna unika. Återväxten på fairways och andra utsatta ställen repar sig snabbt tack vare det underbara klimatet och detta gör att alla kan spela golf i världsklass. Banorna har en högklassig service och lyxiga klubbhus. Här finns allt en golfare drömmer om. Så lev livet och njut av många fantastiska golfupplevelser i Thailand. Läs mer om golf i Thailand: » www.thaigolfer.com » www.golfasian.com

Boka någon av våra färdiga paketresor till någon av de närliggande golfbanorna inkl transfer och greenfee. Kostnad för eventuell utrustning, golfbil och caddie tillkommer. Vid alla bokade resor blir du hämtad dörren och behöver inte tänka och planera så mycket själv. Vill du hyra utrusning, golfbil eller caddie så skriver du det i meddelande fältet.