• Hem
  • Köp & Leveransvillkor

Köp & Leveransvillkor

Vid hyra av fastighet av Thailandhuset Svenska AB (organisationsnummer: 556840-0351)


Prisinformation:

Alla priser är i SEK och är inkl. Svenska skatter. Kostnad för elförbrukning tillkommer och betalas direkt till vår husservice i Thailand samband med utcheckning. (Det är hyresgästens ansvar att kontakta husservice för avläsning av elmätare innan utcheckning och erlägga betalning för förbrukad el i Thailand. Förbrukad el debiteras med 6 THB/kwh "Thailändska Baht" Om betalning av el inte sker på plats i Thailand faktureras detta i efterhand med ett tillägg om 500SEK)

Beställning och betalningsinformation:

Beställning av ditt boende sker direkt på hemsidan. När du gjort din beställning får du direkt en bekräftelse i din mejl med ett bokningsnummer. Inom kort (inom 48 timar) därefter när Thailandhuset Svenska AB har kontrollerat bokningen får du ett nytt mejl med betalningsinformation. Du betalar med VISA eller Mastercard i Babs Paylinks säkra portal. Är ditt resedatum längre bort än 45 dagar betalar du först handpenning om 25% av köpesumman (dock minst 3000SEK) och resterande senast 45 dagar innan ankomstdatum. Betalas inte handpenning inom 3 dagar från att betalningsinformationen skickats ut blir din beställning automatiskt borttagen och avbokad.

Leveransinformation:

Thailandhuset återkommer med definitiv bokning inom 48 timmar från bokning. Thailandhuset Svenska AB garanterar att fastigheten med tillhörande specifikation som visas på hemsidan är den som kommer hyras ut.

Ångerrätt:

Fram till 45 dagar innan ankomst kan avbokning göras, dock återbetalas EJ handpenning då den går till de administrativa kostnaderna för boendet. Efter erlagd slutbetalning (senast 45 dagar innan ankomst) återbetalas inget. För att säkra upp din investering vid sjukdom eller liknande rekommenderar Thailandhuset att du tecknar en reseförsäkring via Gouda eller använder ett betalkort med inkluderad reseförsäkring.

Avbokning/Avbeställning eller kontakt

Klicka i första hand på länken ”hantera din bokning” som bifogas i alla mejl från oss och skriv ditt ärende. I andra hand skriver du ett mejl till info@thailandhuset.se där du anger ditt bokningsnummer och namn. Vi svarar dig inom 48 timmar.