QV01 Chantaburi Trip Dolphin + Phliew Waterfall

Att simma med delfiner är en fantastisk upplevelse både för gammal och ung. Förutom delfinupplevelsen så besöks även ett gammalt tempel.

QV02 Elephant trekking

Transfer till Elephant Village i Pattaya för elefantridning i 1 timme. Därefter transfer in till Pattaya för shopping och/eller besök av den flytande markanden.

QV03 Pattaya Attraction

Denna trip tar dig till Pattaya området och besök vid flera sevärdigheter så som Minisiam och The Sanctury of Truth som en är fantastisk byggnad helt i trä.

QV04 Tiger Zoo + Shopping in Pattaya

Ett besök på Sriracha Tiger Zoo är ett måste för den som gillar djurparker. Här möter man tigrar, elefanter och krokodiler i mängder.

QV05 The Khoa Khaew Open Zoo

På förmiddagen besöks ett trevlig Zoo i Pattaya området med mycket närhet till djur, på eftermiddagen besöks Pattaya för shopping.

QV06 Nongnuch Tropical Botanic Garden

Denna trip tar er upp till Pattayaområdet för ett besök på Nongnuch Tropical Botanical Garden (Botanisk trädgård) med tillhörande Thai Show som är en upplevelse för både barn och vuxna.

QV07 Koh Man Nai + Koh Talu

Denna trip tar er med Speedboat ut till några av de små öarna utanför Mae Phim. Första ön som besöks är Koh Man Nai även kallad Sköldpaddsön.

QV08 Koh Kudi + Samed Island

Denna 1 dagars trip ger dig njutningen av 2st öar på samma dag. Resan går först till Koh Kudi där halva dagen avnjuts med härligt strandliv, därefter till Koh Samed

QV09 Samed Island One Day Trip

En trip till Koh Samed är att rekomendera när man är i Mae Phim. På Koh Samed bjuder dagen på relax och härligt strandliv. Priset inkluderar transport och båt.

QV10 Rayong Aquaruim & Supatraland Fruit Garden

Resan går till Ban Phe och ett besök på Rayong akvarium och Supatra Land Fruit Garden. Rayong akvarium visar upp ett sprakande undervattensliv med fiskar i alla dess färger.